De kracht van online videomarketing.

Een eigen bedrijfsfilm op uw website, u heeft er misschien al eens aan gedacht. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van online video? Wat feiten* op een rij:

OPVALLEN!
Internet gebruikers bezoeken  een website met video gemiddeld 5 minuten langer dan  een website zonder video. Beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het klinkt wat afgezaagd maar het is echt zo. Informatie die door middel van video wordt verteld (mits goed uitgevoerd) wordt door mensen ruim 50% beter opgeslagen dan een verhaal in tekst. 60% van de website bezoekers bekijkt als eerste videomateriaal. Doordat bezoekers langer op een website blijven verbeteren de Google resultaten. Een website met video content zal daarom hoger in de zoekresultaten te vinden zijn.
PK icon SOCIAL

 

PERSOONLIJKER, BETROUWBAARDER.
Met video gunt u de bezoeker een kijkje in de keuken van uw bedrijf. U, uw bedrijf en eventueel uw personeel krijgen letterlijk een gezicht. Met beeld, geluid en muziek is het veel makkelijker een gevoel over te brengen dan alleen met geschreven informatie, dit wekt vertrouwen bij potentiële klanten.

 

VERKOOPCIJFERS OMHOOG.
90% van de online kijkers vinden een video meer betrouwbaar dan alleen een tekst met foto. Mensen die een productvideo hebben gezien zullen gemiddeld 64% eerder overgaan tot aanschaf van het product of dienst dan mensen die geen video hebben gezien. Duur? iedereen kan tegenwoordig met een smartphone een filmpje maken of met een dure camera mooie beelden schieten maar een film staat of valt met de content, de invalshoek en het script. Dus ja een mooie video produceren kost geld maar hoeft niet heel duur te zijn. Bekijk de tarieven en mogelijkheden.
PK icon SOCIAL

 

 

SOCIALMEDIA, LIKEN EN DELEN = KIJKCIJFERS.
Video’s worden vaak en makkelijk gedeeld via sociale media. Mensen die uw video leuk vinden zullen deze dus ook eerder delen via social media connecties. Uw bedrijfsfilm kan over de hele wereld tevoorschijn komen op newsfeeds, Facebook tijdlijnen, twitterberichten en youtubekanalen.
PK icon FIND

 

 

PUBLICEREN OP PAARDENKRACHT EN EQUESTRIAN ENDEAVOURS
Een online video versterkt iedere website. De makers van Paardenkracht zijn allemaal zeer ervaren mensen uit de televisiebranche en corporate videobusiness. Ze worden allen gedreven door passie voor het vak en met een hart voor paarden. De producties van Paardenkracht kenmerken zich door de hoge kwaliteit in beeld en geluid, maar vooral ook door de boeiende content. Dit wordt erkend door onze kijkers, dit blijkt niet alleen uit de kijkersaantallen maar vooral ook uit alle persoonlijke berichten die we hebben mogen ontvangen. U kunt nu een film over uw bedrijf of product laten maken door dit team van professionals. De webfilm wordt in nauwe samenwerking met u gemaakt. Wij verzorgen de film van script tot eindproduct, voorzien van uw logo (eventueel aangevuld met animaties) en vormgeving, geheel geschikt voor op uw website. Daarnaast maken we een aangepaste versie die binnen het format van Paardenkracht past en die aantrekkelijk is voor onze doelgroep. U bereikt met publicatie op de website, facebookpagina en youtube kanaal van Paardenkracht en Equestrian Endeavours een specifiek publiek van (internationale) paardenliefhebbers.

( reacties van kijkers)

reacties

Bekijk de compilatie van de eerste serie.

 

bronnen: wharton research 2011, Comscore, Google Blog, Forbes, Forrester, Bytemobile, Implix Email Marketing trends survey, Adobe, Media post, Internet Retailer, L2 Specialty Retail Report, Neilsen 2011, experian hitwise 2011,  Nielsen IAB Online Video Study 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *