Advertentie filosofie

De adverteermogelijkheden.

BRANDED CONTENT
Onze kijkers staan voorop, zonder interessante video’s hebben we tenslotte ook geen kijkers. Het team van Paardenkracht houdt de content van de producties dan ook nauwlettend in de gaten. We willen voorkomen dat onze sites en video’s gaan druipen van commercie de ervaring leert dat dit tot ‘zap-momenten’ leidt en daar heeft niemand iets aan. Toch zijn wij in staat om op een natuurlijke manier uw product of dienst in de picture te zetten. Paardrijden is een harmonisch samenspel tussen paard en ruiter en dit geldt ook voor de samenwerking met onze adverteerders en opdrachtgevers. In overleg met de opdrachtgever bedenken we een invalshoek voor een film die geschikt is binnen het format van Paardenkracht en/of Equestrian Endeavours. Een video die onze kijkers boeit. Daarnaast maken we een aparte versie van de film die geschikt is voor uw eigen website of die u kunt gebruiken op beurzen of presentaties, voorzien van uw huisstijl en eventueel een logo-animatie. Zo bereikt u niet alleen een geschikte internationale groep van paardenliefhebbers, u heeft ook een eigen webvideo in handen. Een uitermate geschikte tool als het gaat om online marketing. Lees meer over de kracht van online video. Bekijk hieronder een voorbeeld van een Branded Content video.

BANNERS
Adverteren op onze website of Facebookpagina is mogelijk. Uw bedrijf is samen met een beperkt aantal andere bedrijven te zien op de homepage of op een subpagina. Ook bij deze vorm van adverteren willen we voorkomen dat onze bezoekers door de commerciële boodschappen onze video’s niet meer kunnen vinden. Als adverteerder is een bepaalde vorm van exclusiviteit dan ook gegarandeerd. De bezoekers van Paardenkracht en Equestrian Endeavours kunnen via de advertentie doorklikken naar uw site. Op Facebook zetten we één keer per week een bedrijf in de spotlight. Met een link naar het bedrijf en een korte beschrijving wordt een grote specifieke doelgroep van (Internationale) paardenliefhebbers bereikt.

BILLBOARDING
Voor aanvang van de reportage met Tommie Visser is er ruimte voor ‘billboarding’. Eén of meerdere bedrijven worden getoond op een titelkaart met de tekst: Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:. Deze titelkaart is 5 seconden in beeld.

AFTITELING
Een eenvoudige vorm van adverteren is een vermelding op de aftiteling. Eigenlijk spreken we in deze vorm van participeren eerder over sponsoring. De sponsor wordt genoemd achter de tekst: Met dank aan:.

PRODUCT PLACEMENT
Uw product of bedrijf subtiel voor de camera. Bij deze vorm van adverteren komt uw product subtiel in beeld. Een voorbeeld hiervan is een ruiter die met een bepaald zadelmerk rijdt. Dit zadel komt meerdere keren totaal maar maximaal drie keer close up in beeld, het merk is goed te herkennen voor de kijker.

TARIEVEN
Voor meer informatie over de tarieven kunt u contact opnemen via email. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen en samen met u een geschikte vorm van adverteren bedenken gevolgd door een vrijblijvende offerte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *