Adverteren

Als hippisch ondernemer heeft u nu de kans om uw bedrijf te verbinden aan dit bijzondere project. Wij maken bedrijfsdocumentaires. Films waar de commercie niet van afdruipt en die vooral ook boeiend zijn voor onze kijkers. Daarnaast zijn deze video’s ook te gebruiken op uw website, voor presentaties of in stands. Door verschillende manieren van produceren kunnen we voor ieder budget een passende film maken. Eén van de mogelijkheden is het werken met Motion Graphic Design. Met bewegende animaties is het mogelijk om de werking van producten te verduidelijken of te versterken.  Lees meer over de kracht van online videomarketing. Naast het produceren en publiceren van informatieve films over producten en bedrijven zijn er ook nog andere adverteermogelijkheden.


 

PAARDENKRACHT goes global! The Youtube statistics tell us we have an international audience. The Dutch horses and equestrians are very populair abroad. Daarom starten we binnenkort met een Engelstalige versie van Paardenkracht. Het internationale videoplatform wordt gelanceerd onder de naam Equestrian Endeavours.


Paardenkracht is klein begonnen maar heeft grote ambities. De eerste vier afleveringen zijn gemaakt door een team enthousiaste professionals met jarenlange ervaring in het maken van televisie-en bedrijfsfilmproducties.  Lees meer over de makers.